Αντετοκούνμπο Αδέρφια / Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και η εκπαίδευσή τους στον στρατό ... / «είμαστε όλοι αδέρφια», λοιπόν, και.

Αντετοκούνμπο Αδέρφια / Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και η εκπαίδευσή τους στον στρατό ... / «είμαστε όλοι αδέρφια», λοιπόν, και.. 2 714 просмотров 2,7 тыс. Ο γιάννης αντετοκούνμπο κι ο θανάσης αντετοκούνμπο απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι εκτός από τεράστιοι αθλητές είναι και σπουδαίοι άνθρωποι. Άφησαν τις δικές τους μάχες σε στυλ wwe και τα έβαλαν με έναν κοινό εχθρό: Ο γιάννης αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδερφό του θανάση, παρακολούθησαν την αναμέτρηση του ικάρου καλλιθέας με τον φιλαθλητικό. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο ενεργοποιούν τη δύναμη του αθλητισμού μέσα από ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη nike, το ίδρυμα ωνάση και τον οργανισμό eurohoops.

Ιστορική επίδοση για τους αντετοκούνμπο. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο μιλούν στη lifo για τα στερεότυπα που πρέπει να καταρρίπτονται, τον αθλητισμό που μπορεί να ξεπερνά εμπόδια και δυσκολίες αλλά και το antetokounbros 5k run που. «είμαστε όλοι αδέρφια», λοιπόν, και. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο μας έδωσαν πίσω το δικαίωμα να μιλάμε για εθνικό φρόνημα και να δηλώνουμε υπερήφανοι που είμαστε έλληνες, χωρίς να είμαστε (τρελοί) εθνικιστές. Ο θανάσης αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο κοινό παρελθόν του με τους νίκο γκίκα και χρήστο σαλούστρο και χαρακτήρισε όνειρο την κοινή παρουσία τους στους τελικούς της basket league!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του δώρισαν 10.000 ...
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του δώρισαν 10.000 ... from www.infowoman.gr
Έξω από τα αποδυτήρια των μιλγουόκι μπακς οι δημοσιογράφοι περίμεναν τον γιάννη αντετοκούνμπο για δηλώσεις, μετά τη νέα εξαιρετική του εμφάνιση στη νίκη των μιλγουόκι μπακς. Ως γνωστόν τα αδέρφια αντετοκούνμπο αποκαλούνται και antetokounmbros, με τους σχεδιαστές να γράφουν πάνω από τις φιγούρες τους το: Οι γιάννης και θανάσης αντετοκούνμπο συνοδεύονται από τον. Ο γιάννης δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει και ένα μονό με τον. Το σύνθημα για το graffiti ήταν όλοι είμαστε αδέρφια. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο μιλούν στη lifo για τα στερεότυπα που πρέπει να καταρρίπτονται, τον αθλητισμό που μπορεί να ξεπερνά εμπόδια και δυσκολίες αλλά και το antetokounbros 5k run που. Μεγάλοι μπαλαδόροι, έτοιμοι να υπογράψουν συμβόλαιο στην παρί. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο μας έδωσαν πίσω το δικαίωμα να μιλάμε για εθνικό φρόνημα και να δηλώνουμε υπερήφανοι που είμαστε έλληνες, χωρίς να είμαστε (τρελοί) εθνικιστές.

Έτσι πόσταραν μια φωτογραφία με τους γιάννη και θανάση αντετοκούνμπο από την παρέλαση στην πόλη του μιλγουόκι, με τα δυο αδέρφια να πανηγυρίζουν το πρώτο τους πρωτάθλημα στο νβα.

Ο γιάννης δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει και ένα μονό με τον. Ο κώστας αντετοκούνμπο στο gazzetta.gr. Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής ελλάδας. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο έδειξαν για μία ακόμη φορά το δέσιμό τους με την ελλάδα και όσους τους βοήθησαν στα πρώτα τους βήματα, ενισχύοντας το δήμο ζωγράφου σε αυτή τη δύσκολη. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο ενεργοποιούν τη δύναμη του αθλητισμού μέσα από ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη nike, το ίδρυμα ωνάση και τον οργανισμό eurohoops. Έτσι πόσταραν μια φωτογραφία με τους γιάννη και θανάση αντετοκούνμπο από την παρέλαση στην πόλη του μιλγουόκι, με τα δυο αδέρφια να πανηγυρίζουν το πρώτο τους πρωτάθλημα στο νβα. 'εβαψαν το γήπεδο του αντετοκούνμπο και γλιστράει το δάπεδο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδερφό του θανάση, παρακολούθησαν την αναμέτρηση του ικάρου καλλιθέας με τον φιλαθλητικό. Την ευκαιρία να τα πουν πριν το τζάμπολ στον αγώνα των λέικερς με τους μπακς στο λος άντζελες είχαν τα τρία αδέρφια αντετοκούνμπο που αγωνίζονται στο nba. Και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ για την ομάδα μιλγουόκι μπακς του nba. Ο γιάννης αντετοκούνμπο δεν έχασε την ευκαιρία για μερικά «γκελάκια» στο «parc des pinces» κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των μπακς στο παρίσι. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο εγκαινιάζουν σε γήπεδα της αθήνας την antetokounbros academy μέσα από ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα αθλητισμού και κοινωνικής προσφοράς. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο προσγειώθηκαν πριν από λίγο και… πάτησαν ελλάδα το πρωί της κυριακής (1/8), λίγο μετά τις 11.30.

Άφησαν τις δικές τους μάχες σε στυλ wwe και τα έβαλαν με έναν κοινό εχθρό: Τα αδέρφια αντετοκούνμπο είπαν πολλά ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο, που τους στήριξε και τους στηρίζει από την πρώτη μέρα που έφυγαν στις ηπα για να κυνηγήσουν το όνειρο. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο μιλούν στη lifo για τα στερεότυπα που πρέπει να καταρρίπτονται, τον αθλητισμό που μπορεί να ξεπερνά εμπόδια και δυσκολίες αλλά και το antetokounbros 5k run που. Ο αθανάσιος ροτίμι αντετοκούνμπο (σεπόλια, 18 ιουλίου 1992) ευρύτερα γνωστός ως θανάσης αντετοκούνμπο είναι έλληνας διεθνής επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, νιγηριανής καταγωγής. Ο γιάννης αντετοκούνμπο κι ο θανάσης αντετοκούνμπο απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι εκτός από τεράστιοι αθλητές είναι και σπουδαίοι άνθρωποι.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με εκατοντάδες παιδιά της ...
Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με εκατοντάδες παιδιά της ... from newsta.gr
'εβαψαν το γήπεδο του αντετοκούνμπο και γλιστράει το δάπεδο. Την ευκαιρία να τα πουν πριν το τζάμπολ στον αγώνα των λέικερς με τους μπακς στο λος άντζελες είχαν τα τρία αδέρφια αντετοκούνμπο που αγωνίζονται στο nba. Μεγάλοι μπαλαδόροι, έτοιμοι να υπογράψουν συμβόλαιο στην παρί. Ο γιάννης δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει και ένα μονό με τον. Μάλιστα, ενόσω τα αδέρφια κουρεύονταν, αποθεώνοντας τον κώστα για την εντυπωσιακή τεχνική του, ο θανάσης αντετοκούνμπο απαντούσε, μέσω facetime, σε ερωτήσεις που τους έστελναν οι fans. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο…αλληλοκουρεύονται on camera (βιντεο). Έτσι πόσταραν μια φωτογραφία με τους γιάννη και θανάση αντετοκούνμπο από την παρέλαση στην πόλη του μιλγουόκι, με τα δυο αδέρφια να πανηγυρίζουν το πρώτο τους πρωτάθλημα στο νβα. Ως γνωστόν τα αδέρφια αντετοκούνμπο αποκαλούνται και antetokounmbros, με τους σχεδιαστές να γράφουν πάνω από τις φιγούρες τους το:

Ο γιάννης αντετοκούνμπο έδειξε μάλιστα σε live streaming μέσω instagram αλλά και στο κανάλι των αδελφών.

Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι μια από τις πιο διάσημες αθλητικές προσωπικότητες που έχει μπάσκετ παίζουν και δύο ακόμα αδέρφια αντετοκούνμπο. Ο θανάσης αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο κοινό παρελθόν του με τους νίκο γκίκα και χρήστο σαλούστρο και χαρακτήρισε όνειρο την κοινή παρουσία τους στους τελικούς της basket league! Μάλιστα, ενόσω τα αδέρφια κουρεύονταν, αποθεώνοντας τον κώστα για την εντυπωσιακή τεχνική του, ο θανάσης αντετοκούνμπο απαντούσε, μέσω facetime, σε ερωτήσεις που τους έστελναν οι fans. Ένα τρομερό βίντεο δημοσίευσε στο youtube η παραγωγή up drones. Ο κώστας αντετοκούνμπο στο gazzetta.gr. Την ευκαιρία να τα πουν πριν το τζάμπολ στον αγώνα των λέικερς με τους μπακς στο λος άντζελες είχαν τα τρία αδέρφια αντετοκούνμπο που αγωνίζονται στο nba. Το σύνθημα για το graffiti ήταν όλοι είμαστε αδέρφια. Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής ελλάδας. Ως γνωστόν τα αδέρφια αντετοκούνμπο αποκαλούνται και antetokounmbros, με τους σχεδιαστές να γράφουν πάνω από τις φιγούρες τους το: Μεγάλοι μπαλαδόροι, έτοιμοι να υπογράψουν συμβόλαιο στην παρί. Ο γιάννης αντετοκούνμπο και ο θανάσης αντετοκούνμπο, έφτασαν πριν από λίγη ώρα (11:30) στην αθήνα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του nba, με τους μιλγουόκι μπακς. Ο γιάννης αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδερφό του θανάση, παρακολούθησαν την αναμέτρηση του ικάρου καλλιθέας με τον φιλαθλητικό. Ο γιάννης αντετοκούνμπο δεν έχασε την ευκαιρία για μερικά «γκελάκια» στο «parc des pinces» κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των μπακς στο παρίσι.

Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής ελλάδας. «είστε παραδείγματα προς μίμηση», είπε ο αλέξης τσίπρας για την πράξη του γιάννη και του θανάση αντετοκούνμπο, και των υπόλοιπων παικτών των μπακς. «είμαστε όλοι αδέρφια», λοιπόν, και. Ιστορική επίδοση για τους αντετοκούνμπο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο έδειξε μάλιστα σε live streaming μέσω instagram αλλά και στο κανάλι των αδελφών.

Αντετοκούνμπο: Με τα αδέρφια του στη συνέντευξη Τύπου ...
Αντετοκούνμπο: Με τα αδέρφια του στη συνέντευξη Τύπου ... from www.newsit.gr
Έξω από τα αποδυτήρια των μιλγουόκι μπακς οι δημοσιογράφοι περίμεναν τον γιάννη αντετοκούνμπο για δηλώσεις, μετά τη νέα εξαιρετική του εμφάνιση στη νίκη των μιλγουόκι μπακς. «είμαστε όλοι αδέρφια», λοιπόν, και. Μάλιστα, ενόσω τα αδέρφια κουρεύονταν, αποθεώνοντας τον κώστα για την εντυπωσιακή τεχνική του, ο θανάσης αντετοκούνμπο απαντούσε, μέσω facetime, σε ερωτήσεις που τους έστελναν οι fans. Ο γιάννης δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει και ένα μονό με τον. Ο γιάννης αντετοκούνμπο και ο θανάσης αντετοκούνμπο, έφτασαν πριν από λίγη ώρα (11:30) στην αθήνα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του nba, με τους μιλγουόκι μπακς. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο μιλούν στη lifo για τα στερεότυπα που πρέπει να καταρρίπτονται, τον αθλητισμό που μπορεί να ξεπερνά εμπόδια και δυσκολίες αλλά και το antetokounbros 5k run που. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο είπαν πολλά ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο, που τους στήριξε και τους στηρίζει από την πρώτη μέρα που έφυγαν στις ηπα για να κυνηγήσουν το όνειρο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι μια από τις πιο διάσημες αθλητικές προσωπικότητες που έχει μπάσκετ παίζουν και δύο ακόμα αδέρφια αντετοκούνμπο.

Τα αδέρφια αντετοκούνμπο είπαν πολλά ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο, που τους στήριξε και τους στηρίζει από την πρώτη μέρα που έφυγαν στις ηπα για να κυνηγήσουν το όνειρο.

Ο γιάννης αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδερφό του θανάση, παρακολούθησαν την αναμέτρηση του ικάρου καλλιθέας με τον φιλαθλητικό. Την ευκαιρία να τα πουν πριν το τζάμπολ στον αγώνα των λέικερς με τους μπακς στο λος άντζελες είχαν τα τρία αδέρφια αντετοκούνμπο που αγωνίζονται στο nba. Ο θανάσης αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο κοινό παρελθόν του με τους νίκο γκίκα και χρήστο σαλούστρο και χαρακτήρισε όνειρο την κοινή παρουσία τους στους τελικούς της basket league! Τα αδέρφια αντετοκούνμπο μας έδωσαν πίσω το δικαίωμα να μιλάμε για εθνικό φρόνημα και να δηλώνουμε υπερήφανοι που είμαστε έλληνες, χωρίς να είμαστε (τρελοί) εθνικιστές. Άφησαν τις δικές τους μάχες σε στυλ wwe και τα έβαλαν με έναν κοινό εχθρό: Ο γιάννης αντετοκούνμπο κι ο θανάσης αντετοκούνμπο απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι εκτός από τεράστιοι αθλητές είναι και σπουδαίοι άνθρωποι. Οι γιάννης και θανάσης αντετοκούνμπο συνοδεύονται από τον. Το σύνθημα για το graffiti ήταν όλοι είμαστε αδέρφια. Ο γιάννης δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει και ένα μονό με τον. «είμαστε όλοι αδέρφια», λοιπόν, και. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο μιλούν στη lifo για τα στερεότυπα που πρέπει να καταρρίπτονται, τον αθλητισμό που μπορεί να ξεπερνά εμπόδια και δυσκολίες αλλά και το antetokounbros 5k run που. Τα αδέρφια αντετοκούνμπο ενεργοποιούν τη δύναμη του αθλητισμού μέσα από ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη nike, το ίδρυμα ωνάση και τον οργανισμό eurohoops. Ο γιάννης αντετοκούνμπο και ο θανάσης αντετοκούνμπο, έφτασαν πριν από λίγη ώρα (11:30) στην αθήνα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του nba, με τους μιλγουόκι μπακς.

Γιάννης, θανάσης και κώστας αντετοκούνμπο έκλεψαν την παράσταση στο οακα αντετοκούνμπο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδερφό του θανάση, παρακολούθησαν την αναμέτρηση του ικάρου καλλιθέας με τον φιλαθλητικό.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama